Aquest diumenge 7 de maig de 2017 ha tingut lloc la Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Més de 600 persones han assistit a la 15ª edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès.

A les 8 del matí, les 650 persones que es reunien a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall han escoltat el tret de sortida de la 15ª Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Els participants han realitzat un recorregut de 19 kilòmetres passant per Mil Pins, Llerona, Corró d’Amunt, Marata i finalitzant la prova al mateix punt de sortida, a la localitat de Corró d’Avall.

Respecte l’any passat, la Caminada Popular ha experimentat lleus canvis en el seu recorregut, afegint més trams per bosc. “Aquest any hem intentat introduir nous corriols i alguna trialera”, explica en Josep Campaña, membre de l’organització de la CaminadaCap tècnic i director-gerent del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès.

 

En acabar la Caminada Popular, sota un sol radiant que ha acompanyat durant tota l’activitat, els participants han pogut gaudir d’una botifarrada de germanor que, a més, s’han emportat una llonganissa com a regal per haver format part d’aquesta 15ª edició. “Crec que a la gent li ha fet gràcia rebre una llonganissa, ja que no és el típic objecte que s’acostuma a regalar”, comenta l’organitzador.
A més de la llonganissa, aprofitant que la Caminada Popular ha coincidit amb el Dia de la Mare, totes les mares de la Caminada han estat obsequiades amb una petita planta.

En Josep Campaña comenta que la gent ha sortit contenta de la Caminada: “Tots els participants amb els quals he parlat s’han mostrat molt satisfets pel recorregut en sí, amb els serveis, els punts d’avituallaments i amb els obsequis rebuts”.

El Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès ha realitzat una donació de 1.000 euros a l’Associació Pulseres Candela per l’Obra Social Sant Joan de Déu per ajudar a la investigació del càncer infantil. A més, Pulseres Candela ha disposat d’un stand a les instal·lacions esportives de Corró d’Avall, on han pogut vendre les seves polseres solidàries.

Aquest gran esdeveniment no hagués estat possible sense la feina que han realitzat els 60 voluntaris, provinents del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès, del Club de Bàsquet Les Franqueses i de l’Associació Esportiva d’Handbol de Les Franqueses.

Des del Patronat Municipal d’Esports volem agrair la vostra participació a la Caminada Popular i us animem a que participeu a la propera edició.

Trobareu la galeria d’imatges de la 15ª Caminada Popular aquí.