Aquest diumenge 6 de maig de 2018 ha tingut lloc la Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Més de 500 persones han assistit a la 16a edició d’aquest esdeveniment, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès.

A les 8 del matí i amb un cel amenaçant de pluja, les 550 persones que es reunien a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall han escoltat el tret de sortida de la 16a Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Els participants han realitzat un recorregut de 19 kilòmetres passant pel Turó de les Mentides, Turó de la il·lusió, Finca de Can Sala i Milpins, finalitzant la prova al mateix punt de sortida, a la Zona Esportiva de Corró d’Avall.

«Tot el recorregut és molt maco, és molt agradable per passejar, ja que els camps en aquesta època estan verds i florits», explica la Lídia Ganduxé, membre de l’organització de la Caminada i tècnica del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès. La Lídia també ha afegit que, per a que els participants trobessin varietat al recorregut, s’han alternat trams amples i corriols.

En acabar la Caminada Popular, els participants han pogut gaudir d’una botifarrada de germanor en la que,també, s’han emportat dos fuets i una ampolla de vi com a regal per haver format part d’aquesta 16a edició. «A més, a Corró d’Amunt, els participants han gaudit d’un esmorzar, que consistia en un troç de coca i suc, a part de dos avituallaments que s’han trobat al llarg del camí», explica l’organitzadora. Aprofitant que la Caminada Popular ha coincidit amb el Dia de la Mare, totes les dones de la Caminada han estat obsequiades amb una planta.

La Lídia Ganduxé comenta que la gent ha sortit contenta de l’esdeveniment: “Tots els participants amb els quals he parlat ens han felicitat per com ha anat la caminada”. Per la Lídia, l’únic però de la jornada ha estat la pluja, que hi va estar present durant gran part del matí.

Aquest gran esdeveniment no hagués estat possible sense la feina que han realitzat els 70 voluntaris, provinents del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès i de l’Associació Esportiva d’Handbol de Les Franqueses, que han estat els encarregats de la botifarrada.

Des del Patronat Municipal d’Esports volem agrair la vostra participació a la Caminada Popular i us animem a que participeu a la propera edició.

Trobareu la galeria d’imatges de la 16a Caminada Popular aquí.