El passat dissabte 13 de gener es va celebrar el 23è Cros Popular i 26è Cros Escolar de Les Franqueses, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses del Vallès amb el suport del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

La primera cursa de la jornada va ser el Cros Popular. A les 9:30 del matí, amb la rosada encara sobre la gespa, més de 50 corredors van iniciar el recorregut de 5 Km per la zona de la Ribera del Congost de Corró d’Avall.

El més ràpid del circuit va ser Ali Benhmbarka, amb un temps de 00:16:37, seguit d’Ignassi Basses (00:17:59) i d’Anas Mounim (00:18:11).
A la categoria femenina, la campiona va ser Laurence Prigent (00:21:04) i el podi el van completar Carmen Martín (00:21:16) i Anabel Gracia (00:21:41).

Amb el dia ben fred però amb bon temps fins al migdia i quan el sol ja escalfava l’ambient, es van donar lloc les diferents curses del Cros Escolar, que va comptar amb un total de 347 inscrits. Els cadets masculins van córrer 3 Km i el més ràpid va ser en Pol Duran; per la seva banda, el recorregut de la categoria femenina va ser de 1.600 metres i Júlia Crous va ser la guanyadora. Pel que fa a la categoria d’infantil, el més ràpid dels nois va ser Adam Mounim i la més ràpida de les noies, Lisseth Reyes.

Les curses es van succeir per categories, de més edat a menys, cada cop més curtes i amb més participants: A continuació es van celebrar les curses dels alevins, seguits dels benjamins, prebenjamins i, per últim, la dels minis.

Va ser una festa de l’esport amb molta participació, sobre tot dels més menuts on va regnar el bon ambient. Tots els participants van rebre una bossa del corredor, hi va haver premis per als tres primers de cada categoria i entrepans i beguda per recuperar les forces. Durant tota la jornada va sonar música per animar els presents i un speaker va dinamitzar les curses i les entregues de premis.

Consulta tots els resultats

Accedeix a la galeria d’imatges