El passat dilluns 2 d’abril es va celebrar la primera edició de la Cursa de la mona. Organitzada per Gotzam amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles, s’ha seguit amb la tradició de la mítica Cursa de Fons de Canovelles, de celebrar el dilluns de Pasqua amb una gran jornada d’esport.

A les 9:00h del matí es va inaugurar la jornada amb la Cursa de 5 kilòmetres. Més de 50 participants van córrer sobre un circuit traçat pel centre de Canovelles, iniciant-se al Pavelló Tagamanent i acabant al mateix punt. El punt distintiu, de sorra, en aquest recorregut va ser el tram del Bosc de Ca la Tona.

El més ràpid del circuit va ser Xavi Espino (00:17:33), seguit de Rubén De Vicente (00:17:47). Hicham Baghour (00:17:49) va tancar el podi.
Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Bea Cantero (00:21:34), seguida de Patricia Galdames (00:21:46) i de Marian Prados (00:24:04).

Instants abans de la sortida de 5 kilòmetres, amb l’speaker Joan Costa

La cursa de 10 kilòmetres es va celebrar a les 10:15h i va comptar amb total de 214 participants. Es tractava d’una cursa mixta, amb l’inici al Pavelló Tagamanent i es dirigia cap al passeig del colesterol de Canovelles, un passeig molt pla que passa pel costat del riu.
A continuació començaven les pujades amb un corriol on els participants es van topar amb l’avituallament (cap al kilòmetre 5), el recorregut seguia amb una pista de terra fins arribar a les pistes velles d’atletisme de Canovelles, on ja es tornava cap al Pavelló Tagamanent per finalitzar la cursa.

El campió de la cursa de 10k va ser Carles Montllor (00:33:17), seguit d’Oscar Rodríguez (00:34:05) i de Jordi Escoriza (00:34:16). La més ràpida de la categoria femenina va ser Enka Viñas (00:41:07), en la segona posició va arribar Vanessa Sancho (00:41:58) i Clara Hernández (00:43:10) va tancar el podi.

El sol va acompanyar als participants durant tot el matí i el temps va ser ideal per practicar running. A més, en Joan Costa, d’Speaker Events, va dinamitzar la jornada amb bona música, comentaris i entrevistes amb els participants i assistents.

Des de l’organització donem les gràcies a tots els participants, assistents, voluntaris i patrocinadors per haver fet possible aquesta gran jornada d’esport a Canovelles.

Us esperem a la propera edició!

Consulta tots els resultats

Accedeix a la galeria d’imatges